Kaliber Adviseurs is gevestigd in de gemeente Beuningen. Een inspirerende omgeving met mooie natuur, sportclubs, vele kunst- en culturele activiteiten en dicht bij de stad Nijmegen. Deze mix maakt de omgeving aantrekkelijk voor een breed publiek. Ook ondernemers vestigen zich hier graag.

Tegelijkertijd merken wij dat je snel wordt geleefd door de waan van de dag. De weken vliegen om. Af en toe stil staan en genieten van het nu, zorgt voor een frisse blik naar de toekomst. Afstand nemen van de dagelijkse gang van zaken creëert ruimte om verder te kijken.

Wij zijn er van overtuigd dat een gevarieerde culturele omgeving hier een belangrijke bijdrage aan levert. Even wegdromen, op de hak worden genomen, je kritisch laten nadenken of gewoon laten genieten zijn enkele wijzen waarop cultuur betekenis kan krijgen. Hier dragen wij graag een steentje aan bij.

Daarom hebben wij de afgelopen twee jaar de Kaliber Cultuurprijs uitgereikt. Deze prijs werd toegekend aan een persoon of groep die zich op buitengewone wijze heeft geprofileerd op het gebied van kunst of cultuur in de gemeente Beuningen. Ook personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet ten behoeve van kunst en cultuur kwamen in aanmerking voor de Kaliber Cultuurprijs.

De Kaliber Cultuurprijs werd mede mogelijk gemaakt door fotograaf Ger Loeffen en historica Willeke Guelen. Tevens werd de Kaliber Cultuurprijs van harte onderschreven door de gemeente Beuningen, Stichting Perspectief en de Harten4 Groep.

Nieuwsgierig? Voor het laatste up-to-date nieuws: www.kalibercultuurprijs.nl 

Een inspirerende omgeving met natuur, sportclubs en vele kunst- en culturele activiteiten maakt de omgeving aantrekkelijk voor ondernemers.

Aanmelden Kaliber Cultuurprijs

 Om jezelf of iemand anders voor te dragen voor de Kaliber Cultuurprijs stuur je een mail naar:

cultuurprijs@kaliberadviseurs.nl

Vermeld hierin wie wordt voorgedragen en wat de motivatie is.

Opmerkingen en vragen zijn ook welkom!