Fiscale kennis als rode draad

Wij zijn een belastingadvies kantoor in de breedste zin van het woord. Onze diensten staan niet op zichzelf. Ze zijn altijd met elkaar verbonden. De fiscale kennis en het belastingadvies loopt als een rode draad door de dienstverlening. Wij kijken altijd naar de financiële consequenties voor onze klant.

Dat begint al bij ons kennismakingsgesprek. Wij willen onze klanten echt leren kennen. Uw persoonlijke en zakelijke verhaal. Want dan kan er echt advies op maat gegeven worden.
Een precieze administratie en een correcte jaarrekening is de basis, het geeft de mogelijkheid om adequaat te handelen. Vanuit daar kijken wij naar het groter geheel: het starten van een onderneming, belastingbesparing, vermogensplanning, bedrijfsopvolging, de keuze van de rechtsvorm en andere financiële en fiscale vragen.

Op onze site is informatie te vinden over onze hoofddiensten. In de dagelijkse praktijk komt er veel meer voor. Mocht u vraag, of de informatie die u zoekt, er niet tussen staan, bel ons! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.