Financieel advies op z’n Kalibers

financieel advies Compleet inzicht in alle financiën is één van de meest vitale onderdelen van het ondernemerschap. Dat weet u. Op dit punt maken de financieel adviseurs van Kaliber Adviseurs veel klanten in de regio Nijmegen nog sterker.

Helikopterblik

Niet alleen met advies overigens; ook met precieze administratie, tussentijdse momentopnames (stand van zaken) en correcte jaarrekeningen. Hoe staat uw onderneming er nu echt voor? Met ons aan uw zijde heeft u permanent zicht op dit zo belangrijke vraagstuk.

Met een helikopterblik attenderen wij u ook op mooie kansen die zich voordoen en wijzen u de juiste weg in het financieel doolhof. Uiteraard zorgen wij ervoor dat ons financieel advies de toetsen van banken en financiers doorstaat.

Financieel advies op maat

Daarbij bepaalt u zelf hoeveel u onze expertise inzet. U krijgt het financieel advies dat u nodig heeft – niet meer. Daarbij zijn de meest concrete vragen misschien wel de favoriete vragen bij Kaliber Adviseurs. Zoals: hoeveel kan ik financieel investeren in nieuwe ontwikkelingen? Wanneer kan ik stoppen met werken? Welk uitgavenpatroon past bij mijn vermogen en inkomen? Dat laatste ook vooruit kijkend: bijvoorbeeld vanaf mijn zestigste tot tachtigste levensjaar.

Dus klop gerust bij ons aan voor vragen over uw financiële toekomst, uw besteedbaar inkomen, uw oudedagsvoorziening. Of wilt u financieel advies over de aanschaf van een woning of het aantrekken van financieringen? We praten er graag verder over met u in een orienterend gesprek.

Niet alleen regio Nijmegen

Wij ondersteunen veel ondernemers in Nijmegen en omgeving, maar een belangrijk deel komt ook uit de rest van Nederland. Kennelijk is de reisafstand geen probleem voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Beuningen (omgeving Nijmegen). Maar ook dan komen we natuurlijk ook bij u terplekke voor een goed advies gesprek over de financiën.

Op datzelfde kantoor verwelkomen we u als ondernemer ook graag voor een kennismakingsgesprek.
Neem gerust contact op: 024 677 8201

Maak vrijblijvend een afspraak

Hiermee ga ik akkoord met het privacybeleid. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van uw vraag.

Copyright © Kaliber Adviseurs 2020