Yes, de tweede editie van de Kaliber Cultuurprijs gaat van start!

Cultuur en een belastingadvieskantoor. Twee uitersten? Of juist twee werelden die best samengaan? De wereld is immers niet zwart-wit, maar gekleurd. En dan is elke verbinding mogelijk!

Kaliber Adviseurs is een belastingadvies kantoor dat dicht bij de ondernemer staat. Wij zijn gespecialiseerd in de cijfers achter de onderneming. Wat betekenen ze? Welk verhaal vertellen ze? Is het slim om te investeren, uit te breiden, een andere bedrijfsvorm aan te nemen? Op welke manier ben je fiscaal het best voorbereid op de toekomst en kan je vervolgens het best belasting besparen?

Kaliber Adviseurs zoekt actief de verbinding met de samenleving. Wij zijn gevestigd in de gemeente Beuningen. Een inspirerende omgeving met mooie natuur, sportclubs, vele kunst- en culturele activiteiten en dicht bij de stad Nijmegen. Deze mix maakt de omgeving aantrekkelijk voor een breed publiek. Ook ondernemers vestigen zich hier graag.

Tegelijkertijd merken wij dat je snel wordt geleefd door de waan van de dag. De weken vliegen voorbij. Af en toe stil staan en genieten van het moment, zorgt voor een frisse blik naar de toekomst. Afstand nemen van de dagelijkse gang van zaken creëert ruimte om verder te kijken.

Een gevarieerde culturele omgeving levert hier een belangrijke bijdrage aan. Even wegdromen, op de hak worden genomen, kritisch nadenken of gewoon even genieten. Cultuur kan op vele manieren betekenis krijgen. Hier dragen wij graag een steentje aan bij.

www.kalibercultuurprijs.nl