20 jaar Schippersoptiek

Vertrouwen is de basis, ondernemen is durven

Kaliber Adviseurs en Schippers Optiek

Alle bedrijven worden gemanaged door ondernemers. Mensen met ambitie en ideeën, gespecialiseerd in de kerntaak van hun onderneming, zo ook Sil en Han Schippers. Twintig jaar geleden schudden zij en Ad van Son elkaar de hand. Dit was achter de schermen van Schippers Optiek, het begin van een jarenlange samenwerking met Kaliber Adviseurs.

…Sparringpartner
Kaliber Adviseurs is een Belastingadvieskantoor dat dicht bij de ondernemer staat. Het wordt gemanaged door Ad van Son, Mark Bleijenberg en Jeroen Lever. Jeroen: ‘Wij hebben actuele kennis op het gebied van administraties, jaarrekeningen en fiscale vraagstukken. Maar wij doen meer. Wij gaan samen met onze klant om de tafel en bespreken de financiële kansen, waarbij wij denken in mogelijkheden.’
Han Schippers schreef eens: ‘Onze adviserende rol wordt sowieso belangrijker, niet alleen bij de keuze van de bril. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om goed te zien, dat een gedegen uitleg van steeds groter belang wordt. Passend en persoonlijk. Was de bril voorheen een noodzakelijk kwaad, tegenwoordig is het een echt mode accessoire.’

…Passend en persoonlijk
Hier sluit Kaliber Adviseurs naadloos op aan. In een wereld waar de belastingwetgeving doorlopend verandert, is het fijn constant de juiste actuele kennis paraat te hebben. Onze adviseurs streven naar maatwerk, passend en persoonlijk. Een precieze administratie biedt kansen. En door adequaat te reageren op mogelijkheden wordt er gezorgd voor een stevige basis.

…Samenwerken
Al 20 jaar werken Schippers Optiek en Kaliber Adviseurs nu samen. Hoe? Door allebei te focussen op datgene waarin zij goed zijn. In de loop der jaren is het grootste deel van het team van Kaliber vaste klant bij Schippers geworden en andersom heeft Kaliber al die jaren aan de zijlijn van Schippers gestaan. Vanuit hier hebben zij er mede voor gezorgd dat Han en Sil hun ondernemersvisie kunnen focussen op de dingen waar zij plezier uit halen. En dat zorgt voor zicht, inzicht!

Nieuwsgierig naar Schippersoptiek? Zelf online een bril passen? Bekijk hun site www.schippersoptiek.nl