Kaliber investeert in de toekomst

‘Wij geloven dat we voor u en uw bedrijf financieel en fiscaal succes kunnen behalen door duidelijke communicatie, vooruit te denken en te werken vanuit kennis en passie.’

Kaliber heeft als doel ondernemers te verrijken. Allereerst door samen aan tafel te gaan zitten en terug te gaan naar de basis. Elke ondernemer heeft recht op goed financieel advies en een foutloze administratie. Het team van Kaliber wil meer! Wij willen investeren in een duurzame relatie, gekenmerkt door open, informeel contact en begrijpelijke taal waarin wij sparringpartner en kennisnetwerk zijn op zakelijk- en persoonlijk gebied.

De juiste basis begint echter bij ons zelf. Daarom blijven wij investeren in ons team en het optimaliseren van de interne organisatie. Samen met de medewerkers willen wij een leercultuur creëren die bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en meer betrokkenheid. Duurzame inzetbaarheid en plezier in het werk staan bij Kaliber aan de basis.

Het Europees Sociaal Fonds stelt Kaliber (met financiële steun) in staat om een duurzaam inzetbaarheidsproject te lanceren. Tijdens dit project zullen we onderzoek laten verrichten naar de duurzame inzetbaarheid van al onze medewerkers. Het doel hierbij is het verder ontwikkelen van onze organisatie waarin een heldere structuur, betrokkenheid, productiviteit, samenwerken en continu ontwikkelen centraal staan.

In samenwerking met Bureau NegentigTien (www.negentigtien.nl) wordt het onderzoek verricht. In dialoog met de medewerkers en directie wordt er een implementatieplan op het gebied van duurzame inzetbaarheid opgesteld. Bureau NegentigTien ondersteunt ons bij het realiseren van het implementatieplan. Door terug te gaan naar de kern en door zakelijke en persoonlijke doelstellingen op elkaar af te stemmen, ontstaat er een duurzame koppeling van persoonlijke ambities met de zakelijke doelen van de organisatie, de directie en de medewerkers. Dit vormt de basis voor een optimale interne organisatie waarin medewerkers met plezier kunnen werken en waar groei en ontwikkeling voor ons team en onze klanten centraal staan.